39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 110.430 yerli yabancı ziyaretçiyi ağırladı!

2017_slide_5-(1).JPGDünyanın beş büyük fuarından biri olan, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu yıl da yoğun ilgi görerek 100.000 m2’lik 14 salon ve açık alanda, 1.250 üretici firmanın en yeni malzemelerini, teknoloji ve hizmetlerini 110.430 ziyaretçiyle buluşturdu.

Fuarın “İş Geliştirme Platformu”nun, “sektör için yeni pazarlar” yaratma hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği “Konuk Bölge Afrika” ve “Hedef Pazar İran” Projeleri sektörden büyük ilgi gördü. Fuarın diğer bir yeniliği olan ve büyük ilgiyle izlenen “Mimarlık ve Mimarlık Kültürü” etkinlikleri de yapı sektörü temsilcilerine bilgi akışı sağladı.

En son yenilik ve teknolojileri barındıran ürün çeşitliliği, sektöre fayda sağlayan etkinlikleri ve yarattığı iş fırsatları ile bu yıl da sektörün zirvesi olan fuarda, fuarın en iyi tasarlanmış standlarına verilen “Altın Mıknatıs Ödülleri” de sahiplerini buldu.