“Mimarlıkta Kariyer” Etkinliği

“Mimarlıkta Kariyer” Etkinliği
kariyer-(1).jpg
39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul kapsamında düzenlenen  “Mimarlık ve Mimarlık Kültürü Etkinlikleri”nden biri olan “Mimarlıkta Kariyer” Etkinliği 13 Mayıs 2016 tarihinde, fuar alanındaki Seminer Alanı’nda gerçekleştirildi.

Mimarlık Fakültesi’nden mezun olup yapı sektörünün farklı alanlarında uzmanlaşmış, üst düzey yönetici, altı ismin konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte, mimarlık öğrencilerinin mezun olduktan sonra değerlendirebilecekleri kariyer olanakları hakkında bilgi akışı sağlandı. Moderasyonunu Neslihan Şık’ın yaptığı etkinlikte Y. Mimar Burcu Başer, Y. Mimar Cemal Emden, Y. Mimar Pınar Gökbayrak, Mimar Emre Gündoğdu, Mimar Banu Uçak ve Y. Mimar Burçin Yıldırım konuya dair tecrübelerini geleceğin profesyonellerine aktardı. Etkinlik Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen mimarlık öğrencileri tarafından beğeniyle takip edildi.