Yapı Fuarı’nda “Mimarın Yeni Malzemesi” Ele Alındı!

Yapı Fuarı’nda “Mimarın Yeni Malzemesi” Ele Alındı!

39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul kapsamında düzenlenen “Mimarlık ve Mimarlık Kültürü Etkinlikleri”nden biri olan “Mimarın Yeni Malzemesi” Etkinliği 12 Mayıs 2016 Perşembe günü, fuar alanı içerisinde yer alan “Seminer Alanı”nda gerçekleştirildi.

Mimar H. Cenk Dereli moderatörlüğünü üstlendiği etkinlikte, Mimar Ahmet Alataş ve Mimar Sinan Logie konuşmacı olarak yer aldı. Yapı sektörü temsilcileri tarafından büyük ilgi gören etkinlik, yapı malzemelerinin, yapı üretim teknolojilerinin ve yapı tasarlama yaklaşımlarının çok hızlı değiştiği günümüzde İklim ve çevre odaklı yapı tasarımında mimarlığın düşüncesini yaratan ana malzemeler, konular, bağlamları tartışıldığı etkili bir platform oldu.