Chris Bosse Yapı Fuarı’ndaydı!

Chris Bosse Yapı Fuarı’ndaydı!
bosse-(2).jpg
39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul dünyaca ünlü mimar Chris Bosse’ nin verdiği “Geleceğin Şehri: Kentsel Çevrede İnsan, Teknoloji ve Doğanın Sinerjisi” konferansına ev sahipliği yaptı.

“Az Şey ile Daha Fazla” mottosunun yaratıcısı ve “Asya’nın yükselen yıldız tasarımcısı” olarak nitelenen dünyaca ünlü Mimar Chris Bosse, 11 Mayıs 2016 Salı günü  39.Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da yapı profesyonelleri ile bir araya geldi.  RIBA Ödüllü ünlü Mimar Bosse Konferansta, Türk yapı sektörü temsilcilerine ; Daha az malzeme/enerji/zaman/maliyet ile daha fazla mimari üretim olarak açıkladığı “Az Şey ile Daha Fazla” konseptini ve bu konsept çerçevesinde gerçekleştirdiği projeler üzerine deneyimlerini aktardı.

bosse-2-(2).jpg
Chris Bosse: “Geleceğin Şehri: Kentsel Çevrede İnsan, Teknoloji ve Doğanın Sinerjisi” konferansı sektörden büyük ilgi gördü.